Professioneel groeien met Aures
Kijk eens terug naar toen je jouw diploma haalde: vind je dat je intussen gegroeid bent?

Als je jong bent, groei je fysiek: allerlei ledematen beginnen langer te worden, er komt haar op de meest gekke plaatsen, je hersenen 'snappen' plots dingen die ze eerder niet begrepen.

Groeien stopt niet als je volwassen bent.

De veranderingen zijn dan minder opvallend aan de buitenkant maar soms des te ingrijpender in je leven.
Alle ervaringen maken je slimmer, rijper, wijzer.
De ene persoon zal deze leermomenten zelf opzoeken door cursussen te volgen rond persoonlijke ontwikkeling.
Iemand anders beperkt zich tot de leerkansen die zijn job, zijn hobbies, zijn directe omgeving aanreiken.

Eén ding is zeker: een kind leert lopen door te vallen en er af en toe een flinke blauwe plek en een geschaafde knie aan over te houden. Als volwassene zitten de blutsen en builen aan de binnenkant. Het maakt ons tot wie we zijn, het vult de rugzak van onze persoonlijkheid.

Wees alert voor het gewicht van die rugzak, voor de impact van innerlijke kwetsuren. Ze kunnen ons ook zodanig bezwaren dat we niet meer ten volle functioneren.

Hoe kun je er voor zorgen dat je rugzak wat lichter wordt?
Wij van Aures geven je graag onze tips:
  • Praat met je omgeving, met mensen die dicht bij je staan. Emoties opkroppen heeft geen zin: het vormt na enige tijd een etterbuil die hoe dan ook uitbarst.
  • Probeer de oefening van dankbaarheid: schrijf elke avond 3 dingen op waarvoor je dankbaar bent. Dat geeft een fijner gevoel dan spijt over wat is geweest!
  • Zoek tijdig professionele begeleiding: bijvoorbeeld loopbaancoaching of, bij ernstige problemen die verder gaan dan je job, een coach of therapeut.
Wil je jouw professioneel geluk laten groeien?

Zo helpt Aures je hier bij:
  • Komaf maken met professionele onrust, met onzekerheid over je loopbaan? 
  • Voel je je klaar voor een nieuwe job? 
  • Heb je zin om stevig te groeien in een job met meer verantwoordelijkheid?  

 In dat geval geeft een loopbaancoaching bij één van onze meer dan 60 straffe loopbaancoaches over heel Vlaanderen jou zeker de juiste handvaten! Contacteer ons met je vraag of als je hulp wil bij het aanvragen van jouw subsidie hiervoor.

Heb je andere twijfels of vragen? Contacteer ons, wij helpen jou graag!

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 136 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Wil je zelf loopbaancoach worden bij Aures?

Ben je gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan bij ons als loopbaancoach? Wij bieden je de volledige omkadering om vanuit je eigen locatie loopbaanbegeleiding op hoogstaand niveau aan te bieden. Interesse?

Bekijk onze vacature
Contacteer ons


Gesprekken gaan door op locatie bij onze coaches zelf in een discrete ruimte, of kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book