Professioneel groeien met Aures
Voel jij je jonger of ouder dan jouw leeftijd?

Het aantal jaren dat je op de teller hebt, zegt tegenwoordig niets meer over wie je bent, hoe je leeft, hoe actief je professioneel bent.

Gelukkig beseffen we steeds meer dat op 'jong van geest' zijn geen leeftijd meer staat.

Hoe kun je er, ondanks het klimmen van de jaren, toch voor zorgen dat je jong van geest (en lichaam...) blijft?
Wij van Aures delen graag onze inzichten.
  • zorg fysiek voor jezelf. Een gezond lichaam is de basis voor een gezonde, jonge geest. Vanaf een zekere leeftijd betekent dit dat het niet vanzelf komt maar dat je er bewust aandacht voor moet hebben.
  • blijf nieuwsgierig naar het nieuwe: doe regelmatig iets wat je nog niet eerder deed, bezoek nieuwe plekken (dichtbij of veraf), zoek contact met nieuwe mensen, ...
  • blijf jezelf intellectueel uitdagen: zelfs de grootste krak in zijn vak kan steeds bijleren. Ga terug studeren, volg een taalcursus, leer een nieuwe vaardigheid, ... Nestel je niet in je comfortzone maar zoek de uitdaging op.
  • Blijf professioneel ambitieus. Dat wil niet altijd zeggen dat je moet 'klimmen' in je loopbaan. Soms betekent het nieuwe invalshoeken zoeken om je huidige job nog beter te doen, of een andere werkomgeving opzoeken waar je weer nieuwe impulsen krijgt.
  • Vooral: doe wat je grààg doet. Wie met plezier aan het werk is, zal jonger blijven en het makkelijker vinden om zichzelf daarvoor op te laden.

Wil je terug 'jong van geest' worden?

Zo helpt Aures je hier bij:
  • Je wil doen wat je grààg doet maar je weet nog niet wat dat precies betekent? 
  • Sta je open voor een nieuwe uitdaging? 
  • Heb je heel veel goesting in een nieuwe verantwoordelijkheid  

In dat geval geeft een loopbaancoaching bij één van onze meer dan 100 straffe loopbaancoaches over heel Vlaanderen jou zeker de nodige inzichten! Contacteer ons voor hulp bij het aanvragen van jouw subsidie hiervoor.

 

Heb je andere twijfels of vragen? Contacteer ons, wij helpen jou graag!

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Maak kennis met onze loopbaancoaches

Over heel Vlaanderen kan je terecht bij één van onze 136 gespecialiseerde loopbaancoaches voor een begeleidingstraject op maat van jouw behoeften.

Klik hier om een coach te vinden
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie
Wil je zelf loopbaancoach worden bij Aures?

Ben je gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan bij ons als loopbaancoach? Wij bieden je de volledige omkadering om vanuit je eigen locatie loopbaanbegeleiding op hoogstaand niveau aan te bieden. Interesse?

Bekijk onze vacature
Contacteer ons


Gesprekken gaan door op locatie bij onze coaches zelf in een discrete ruimte, of kunnen eveneens online via MS Teams georganiseerd worden.

Bij Aures zijn wij trots om te beschikken over het BC 9022 kwaliteitslabel. Met het behalen van dit certificaat voldoen wij aan de voorwaarden opgelegd door het beleidsdomein Werk en Sociale Economie van de Vlaamse overheid.

selectiebureau assessment loopbaanbegeleiding interim management werving en selectie

HQ AURES WAREGEM

Meersstraat 13 bus 1.1
8790 Waregem

download hier je gratis e-book